Dragii noștrii, ni s-a facut tare dor de voi. Sperăm că și vouă de noi, dar mai ales de preparatele voastre preferate din meniul nostru!

De aceea am decis să vă facem carantina mai usoară, și începând cu data de 27.04.2020 să venim noi la voi cu mâncarea voastră preferată, în timp ce voi stați acasa.

Pentru asta am pregătit un meniu puțin mai restrâns ca dimensiune, tocmai pentru a putea asigura congruența cât mai bună dintre calitatea produselor pe care le oferim și siguranța alimentară și sanitară de care avem atâta nevoie cu toții în zilele acestea.

Dorim de asemenea să vă asigurăm încă o dată că toate preparatele noastre sunt pregătite în condiții de maximă siguranță alimentară și sanitară, colegii noștri fiind echipați corespunzător și instruiți pentru a lua toate măsurile necesare pentru a minimiza riscul de contaminare, atât în ceea ce privește lanțul de aprovizionare, cât și cel de preparare si livrare către voi.

Livrările vor fi gratuite atât în Cluj cât și în Florești pentru comenzi de peste 75 ron. Pentru comenzi sub 75 ron vom percepe o taxă de livrare de 10 ron.

Deoarece deocamdată deschidem doar una dintre locațiile noastre pentru livrări – respectiv cea de pe strada Pasteur – livrarea în cartierele Bună Ziua, Andrei Mureșanu, Zorilor și Europa este gratuită indiferent de valoarea comenzii.

Fiecare preparat comandat va avea inclus în preț și ambalajul, fără tacâmurile de unică folosință însă. Dacă aveți nevoie și de tacâmuri de unică folosință, vă rugăm să bifați acest lucru în secțiunea de Extras.

Acest website foloseste cookies pentru o functionare optima. Continuand sa navighezi iti dai acordul pentru utilizarea acestora. Pentru mai multe informatii puteti consulta pagina de Politica de utilizare cookies.